Кошаркаши Партизана играју вечерас против Бајерна у Минхену у осмом колу ЕЛ

Танјуг
Кошаркаши Партизана играју вечерас против Бајерна у Минхену у осмом колу ЕЛ

МИНХЕН- Кошаркаши Партизана играју вечерас од 20.30 часова у Минхену меч осмог кола Евролиге у Минхену против екипе Бајерна.

"Црно-бијели" се уочи дуела са тимом из Минхена налазе на 11. мјесту на табели Евролиге са три побједе и четири пораза, док је Бајерн на 15. позицији са скором 2/5.

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је уочи меча са Бајерном да је неопходно зауставити противнички шут за три поена и њихове офанзивне скокове.

"Знамо их добро, направили смо скаутинг. Тим који игра на сличан начин као Фенербахче са доста шутева за три поена, и најбољи су када се прича о скоку у нападу. То су ствари које су битне да зауставимо и шут за три поена и офанзивни скок", рекао је Обрадовић.

Тренер кошаркаша Бајерна Пабло Ласо изјавио је да је за процес у ком се налази његов тим битно да кроз побједе стичу самопоуздање.

 "Знали смо да нас очекује тежак новембар, са много гостовања и два пута пред београдским навијачима који праве добру атмосферу у "Арени", али за нас је и даље значајна предност што имамо познато окружење. Ако будемо боље скакали на оба коша и мање губили лопту, то би нам помогло. Партизан има агресиван тим, али за наш процес је важно да кроз победе стичемо самопоуздање", истакао је Ласо.

Партизан ће на мечу са Бајерном играти без Кевина Пантера и Балше Копривице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана