Кошаркаши Меге поражени и у другом мечу од Ол-стар селекције

Танјуг
Foto: Taнјуг

САНТА КРУЗ - Кошаркаши Меге поражени су јутрос од Ол-стар селекције развојне НБА лиге резултатом 99:66 у другом припремном мечу, који је одигран у Санта Крузу.

Најефикаснији у екипи Меге били су Андрија Јелавиц и Филип Јовић са по 16 поена, а Јовић је имао и седам скокова. Коста Кондић и Боголјуб Марковић су додали по осам поена. Џек Кајил је забилјежио седам поена и седам асистенција.

„Ушли смо у утакмицу веома слабо, а они су направили велику предност. Покушали смо да их стигнемо. Друго полувреме смо започели мало чвршће, међутим, није било довољно и честитам тиму развојне лиге на победи. Ово је за нас једно велико искуство. С обзиром да смо веома млада екипа, већина нас је први пут играла против овако јаке екипе и сигурно да ће нам послужити добро у наставку сезоне“, рекао је Филип Јовић, преноси београдски клуб.

Изабраници тренера Марка Бараћа имали су подршку српске заједнице са трибинама, а на полувремену је Културно-умјетничко друштво приредило спектакл присутнима, одигравши народно коло.

„Јако су кренули, ми смо пробали да их стигнемо али нажалост нисмо успели. Честитам њиховом тиму на победи. За мене и за све нас ово путовање је једно велико искуство. Мислим да нико од нас није играо против једне овакве екипе, научили смо неке ствари и сада ћемо још боље да се спремамо за почетак АБА лиге“, изјавио је кошаркаш Меге Урбан Крофлич.

Кошаркаши Меге су завршили америчку турнеју, по повратку у Србију очекује их последњи припремни меч пред почетак сезоне против чачанског Борца, у ТЦ „Дејан Милојевић“.




 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана