Кошаркаш Реала у шоку поводом трагедије која је задесила Србију

ГС
Foto: Агенције

Кошаркаш мадридског Реала и некадашњи играч Партизана Најџел Вилијамс-Гос огласио се поводом трагедије која се данас догодила у школи "Владислав Рибникар" на Врачару. Прије него што је причао о протеклој и утакмици која тек слиједи, Американац је ставио кошарку у други план.

-Пре него што будем говорио о четвртој утакмици, прво бих желео да упутим саучешће породицама чија су деца настрадала јутрос у пуцњави у једној школи. Обавестили су нас о томе на састанку пре тренинга. Као отац једног, плус још једног детета које долази, саосећам са породицама и заједницом која је остала под утицајем овог догађаја. Надам се да ће људи моћи да се подигну после оваквог страшног догађаја, то је прва ствар коју сам желео да кажем- рекао је Вилијамс-Гос, преноси "Моцарт спорт".
Американац се, између осталог, надовезао на то како је доживио повратак у Београд, преноси Телеграф.

-Од секунде када сам крочио на паркет, било је јако емотивно за мене. Први пут сам крочио пред Партизанове навијаче, сви знају колико љубави и поштовања имам према Партизану у којем сам започео професионалну каријеру. Дефинитивно је било емотивно за мене и јако ми је било лепо да играм у оваквој атмосфери- истакао је Гос.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана