Кошаркаш потписао за грчки клуб, па погинуо у саобраћајној несрећи

GS
Foto: Eurokinissi sport

Тужне вијести су затресле Грчку овог четвртка, пошто је Кошаркашки клуб Паниониос издао саопштење о трагичној смрти једног од својих играча, Донована Маршала.

Донован Маршал је недавно потписао уговор са атинским клубом, а очекивало се да се у наредним данима прикључи својим саиграчима у припремама за нову сезону.

Ипак, из Америке су стигле трагичне вијести о неговој смрти у саобраћајној несрећи, што је потврдио и његов агент. Убрзо се и сам клуб огласио и опростио се од свог играча који није ни стигао да дебитује у овом клубу.

"Породица Паниониса је шокирана прераном смрц́у Донована Маршала Џонсона. Овим путем изражавамо тугу и искрено саучешће његовој породици. Са "Д" смо водили свакодневне разговоре како бисмо договорили детаље његовог повратка у Грчку, како би могао да се интегрише у распоред тима. Освојили су нас његова љубазност и дух и радовали смо се што ц́емо га видети у Новој Смирни. Трагична вест о његовом губитку у 31. години нас је шокирала. Почивај у миру драги наш Д", саопштио је атински клуб преко својих друштвених медија.

Маршал је прошле сезоне играо у Аминтасу, а сјајним играма је привукао пажњу чувеног клуба из Грчке, преноси Курир

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана