Кошарка у колицима: Врбас брани титулу

М.З.
Foto: Г.С.

БАЊАЛУКА - Утакмицом против КИК Сана из Санског Моста, Кошаркашки клуб инвалида Врбас почиње нову сезону Премијер лиге БиХ у кошарци у колицима.

Дуел ова два тима на распореду је у суботу у дворани „Обилићево“ са почетком од 13.30 часова. Бањалучани бране шампионску титулу коју су освајали у посљедњих десет година и сигурно је да ће све учинити да побједом стартују у нови такмичарски циклус, мада у нову сезону улазе са нешто измијењеним тимом. 

- Сигурно је да ће ово бити још једна изазовна сезона за наш тим. Посљедњих десет година траје наша доминација у премијерлигашкој конкуренцији у којој смо редовно освајали шампионски наслов. Можда ће нам овог пута бити нешто теже, али сам убијеђен да ће дати све од себе како бисмо наставили са резултатским успјесима, не само када је у питању шампионат БиХ већ и у регионалном такмичењу - ријечи су предсједника Врбаса Маринка Умичевића, човјека који је и овог пута обезбиједио све оно што је било потребно како би екипа спремно дочекала нове обавезе. 

Капитен вишеструких шампиона БиХ Биљана Недић најављује да тим спремно улази у нову сезону и да ће то показати на премијери против ривала из Санског Моста. 

- Иако у нови шампионат улазимо са измијењим саставом, са много енергије крећемо у сезону. Добро се познајемо са нашим ривалом из Санског Моста и очекујем да ћемо пружити добру игру и да ћемо на старту забиљежити побједу која би нам много значила за наредне мечеве - истакла је Недићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана