Ко је Српкиња која је изашла на паркет пред Јокићев меч и "покидала" пјесмом VIDEO

ГС
Foto: Инстаграм

С осмијехом на лицу изашла је на паркет дворане "Capital One", заузела је своје мјесто поред српског ансамбла из Вашингтoна, а затим је пјесмом "Ово је Србија" буквално "одувала" и одушевила све који су дошли да гледају меч између Визардса и Денвера!

За српске навијаче и српску заједницу, који су на овај начин дочекали Николу Јокића, њено име је дефинитивно познато, док су се Американци запитали ко је љепотица која им "краде шоу."

У питању је Биљана Солдо (42), српска оперска певачица која је прије неколико година отишла у САД у потрази за нечим новим, односно са жељом да једног дана постане славна.

Биљана је дипломирала 2006. године на Академији лијепих умјетности у Београду, у класи проф. Љубице Живковић. Наступала је као солиста са оркестрима "Станислав Бинички" и "Краљевски гудачи Светог Ђорђа."

Недуго након што је Биљана отпјевала пјесму "Ово је Србија", на паркету поменуте дворане видјело се српско коло, а затим и доминација Јокића који је меч завршио са 31 поеном, 12 скокова и седам асистенција, преноси Телеграф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана