ККИ „Врбас“: Шампион силан, Бајић у стручном штабу

Дарко Д.
ККИ „Врбас“: Шампион силан, Бајић у стручном штабу

Три утакмице, три побједе досадашњи је учинак Кошаркашког клуба инвалида „Врбас“ у Премијер лиги БиХ.

Све ово још више добија на тежини ако се зна да су добили два директна ривала за титулу и то на њиховим теренима: „Змај“ у Градачцу 84:72 и „Уна Сану“ у Бихаћу 69:51, као домаћини декласирали су „Сану“ из Санског Моста 98:41.

- Презадовољан сам учинком нашег тима у текућој премијерлигашкој сезони у којој смо ушли да одбранимо титулу. Једноствано сви заслужују честитке на овим одличним резултатима, а није им било нимало лако поготово када се зна да нисмо били комплетни. Због повреда ван строја од почетка је Елвир Модроња и сада му се придружио Дражен Дувњак.

На срећу то није спријечило остатак тима који је успјешно пребродио прва три лигашка кола у којима су доказали сву снагу и квалитет – задовољан је Маринко Умичевић, предсједник ККИ „Врбас“. Задовољна досадашњим током шампионата БиХ је и Биљана Недић, капитен шампионског тима из Бањалуке.

- Како да не будем задовољна када имамо максималан учинак и када смо успјели у гостима добити такве ривале као што су „Змај“ и „Уна Сана“. Све је ово резултат доброг рада како на припремама исто тако и на тренинзима и све смо то пренијели на терену у званичним сусретима.

План смо досад испунили, идемо из утакмицу у утакмицу и сви вјерујемо да ћемо доћи и до 10 узастопне титуле – поручила је Биљана Недић. Кошаркашки клуб инвалида „Врбас“ је у међувремену појачао стручни штаб у којем се уз главног тренера Горана Матића сада налази и Бојан Бајић, син трофејног кошаркашког стручњака Драгана Бајића.

- Ради се о младом тренеру који је имао од кога да научи о тренерском послу, јер је сувишно причати шта је све Драган Бајић урадио са КК Игокеа.

Сигуран сам да ће нам бити од велике користи, а не каже се узалуд какав отац, такав и син, а додао бих да ће бити и бољи – додао је Маринко Умичевић. Већ у суботу, 4. новембра ККИ „Врбас“ чека још један неугодан противник, екипа КИК 3К из Сарајева.

Овај првенствени меч 4. кола Лиге БиХ игра су у бањалучкој дворани „Обилићево“ са почетком од 14 часова. - Добро познајемо нашег наредног противника и сви смо убијеђени да ћемо и послије овог дуела остати са максималним учинком – закључила је Биљана Недић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана