ККИ Врбас не заборавља Горана Крсмановића: Руси долазе на турнир

Г.С.
ККИ Врбас не заборавља Горана Крсмановића: Руси долазе на турнир

БАЊАЛУКА - Утакмицом између Кошаркашког клуба инвалида Врбас и КК Крила Барса из руског града Казањ почиње “Турнир пријатељства Горан Крсмановић”.

Сусрет је на програм у суботу, 23. септембра, у бањалучкој дворани “Обилићево” са почетком од 11.30 часова. Након тога услиједиће свечано отварање овог реномираног турнира који се игра у знак сјећања на рано преминулог Горана Крсмановића који је био први капитен бањалучког тима и уједно предсједник клупске Скупштине.

- Дуго смо радили на припремама на организацији турнира и нема сумње да ћемо на најбољи начин дочекати спортске пријатеље из Русије, Бијељине и Градишке. Морам истаћи да је и ово један од начина којим показујемо да никада нећемо заборавити нашег вјечитог капитена Горана Крсмановића. Драго нам је што у нашој средини можемо угостити руску екипу Крила Барса и овом приликом са њима ћемо потписати Повељу о сарадњу, а исту ћемо потписати у суботу, на свечаној вечери у хотелу “Босна” која је заказана за 20 часова. Оно што још желим истаћи јесте да ће на свечаном отварању бити уручена нова колица нашем играчу Ненаду Ритану која је купио успјешни привредник Младен Милановић Каја коме се још једном најискреније захваљујем - изјавио је Маринко Умичевић, предсједник Кошаркашког клуба инвалида Врбас.

Турнир се игра један да­н, а у осталим утакмицама састају се: ККИ Врбас - селекција Бијељина/Градишка (13.30) и КК Крила Барса - селекција Бијељина/Градишка (15.15 часова).

По завршетку посљедњег меча обавиће се церемонија уручења пехара и медаља, а све екипе добиће златна одличја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана