КК Партизан потврдио још један одлазак

ГС
КК Партизан потврдио још један одлазак

Ово је љето великих промјена и болних резова у Партизан Моззарт Бету.

Након неуспјешне сезоне на свим фронтовима, донијета је одлука да се тим реконструише и да клуб напусте носиоци игре. Послије капитен Кевина Пантера, данас је Партизан Моззарт Бет званично напустио и други лидер екипе Зек Ледеј.

“Послије три сезоне у црно-бијелом, Зек Ледеј овог лета одлази из КК Партизан. Човјек који је оставио велики траг и постао миљеник навијача Партизана, постигао је са клубом споразум на основу којег ће им се путеви разићи. Баш као и Кевин капитен, Зек Ледеј остаје заувијек дио црно-бијеле породице!”, наводи се у Партизановој поруци на друштвеним мрежама.

Ледеј се враћа у Олимпију из Милана из које је у лето 2021. и дошао у Партизан. Са италијанским клубом ће потписати двогодишњи уговор.

Подсјетимо, Партизан цу овог љета поред Пантера и Ледеја већ напустили Пи Џеј Доужер, Френк Камински, Саво Дрезгић и Ђорђије Јовановић којима су истекли уговори. Од појачања су званично стигли Вања Маринковић, Френк Нтиликина и Ифе Лундберг. Под уговорима су још и Алекса Аврамовић, Балша Копривица и Бруно Кабокло, а видићемо каква судбина чека Данила Анђушића, Матеуша Понитку и Уроша

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана