КК Леотар добио новог предсједника и велико појачање

Д.Д.
КК Леотар добио новог предсједника и велико појачање

ТРЕБИЊЕ - Кошаркашки клуб Леотар је у једном дану добио новог предсједника и прво велико појачање за нову сезону.

Наиме за новог предсједника изабран је Милутин Мастиловић који је наслиједио Миодрага Батинића, који ће остати у Управном одбору.

-Захваљујем се на подршци и повјерењу јер је велика част бити на челу клуба са овако богатом историјом. Прошли смо кроз процес подмлађивања екипе и ове године дижемо љествицу на већи ниво, дакле са озбиљним амбицијама улазимо у нову сезону. Такође, планирамо да унаприједимо рад у млађим селекцијама јер једино тако можемо наставити тренд да 'Леотар' буде препознатљив као клуб који има сопствену базу играча јер по мом мишљењу то је једини исправан пут којим треба развијати не само кошарку него спорт уопште, истакао је Милутин Мастиловић нови предсједник Управног одбора КК "Леотар".

Поред предсједника Леотар је добио и новог тачније старог бека јер се у Требиње вратио Марко Рикало. Кошаркашк је каријеру почао у Леотару потом је играо и за тузланску Слободу, чешке Краловсти Соколе, Будимпешту, па се вратио у Леотар, потом је потписао за Братунац, а посљедње двије сезоне играо је у Словенији за Тајфун.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана