КК Црвена звезда: Идентификовали смо изгреднике и забранили им долазак на утакмице

Танјуг
КК Црвена звезда: Идентификовали смо изгреднике и забранили им долазак на утакмице

БЕОГРАД - Кошаркашки клуб Црвена звезда саопштио је данас да је идентификовао учеснике инцидената који су се десили по окончању меча против Жалгириса, забранио им долазак на утакмице и одузео им сезонске улазнице.

"КК Црвена звезда је током ноћи, по хитном поступку идентификовао више особа које су у току, и по завршетку утакмице против Жалгириса, бацила предмете на терен, и у правцу судија овог меча, оштетили тунел и покушали да наруше физички интегритет појединих актера ове утакмице".

Звезда даље са жаљењем констатује да су без обзира на сва дешавања током утакмице, инциденти на крају бацили сјенку на све напоре клуба да организује утакмицу без инцидената.

"Клуб је у контакту са надлежним органима који ће након што буду прикупљени сви неопходну подаци и буду идентификована сва лица, реаговати у складу са својим законским овлашћењима док ће клуб у складу са интерним правилима тим лицима одузети сезонске карте и забранити улаз на утакмице у организацији клуба", стоји у клупском саопштењу објављеном на званичном сајту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана