КК Борац: Играчи се опорављају од тровања храном

М.З.
Foto: Г.С.

БАЊАЛУКА - Управа Кошаркашког клуба Борац огласила се саопштњем након што екипа, због тровања храном играча и дијела стручног штаба, није одиграла утакмицу 12. кола АБА 2 лиге против Хелиоса.

- Након прекјучерашњег тровања храном играча и стручног штаба КК Борац, овим путем желимо да информишемо јавност да се чланови “црвено-плавог” табора постепено опорављају. Такође желимо да изразимо незадовољство одлуком КК ,Хелиос да не прихвати молбу за одгађање меча усљед ванредне ситуације. 

Желимо да изразимо и незадовољство одлуком менаџмента АБА лиге да утакмицу региструје 20:0 за екипу КК ,Хелиос и додијели нам минус бод на табели такмичења. 

Треба узети у обзир да је ово кардинална грешка организатора турнира то јесте АБА лиге те да ове одлуке и конкретна ситуација директно утичу на коначан расплет пласмана нашег Борца у плеј-оф АБА 2 лиге. 

Надамо се да ће се играчи опоравити до сутрашњег и уједно и посљедњег дуела у регуларном дијелу сезоне АБА 2 против екипе КК Сутјеска - стоји у саопштењу. 

Утакмицу 13. посљедњег кола АБА 2 лиге Борац би требало да одигра сутра од 21 час. Тај меч одлучиће путника у четвртфинале регионалног такмичења.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана