Кириленко није заборавио пријатеље из Републике Српске

Милан Зубовић
Кириленко није заборавио пријатеље из Републике Српске

КАЗАЊ - Предсједник Кошаркашке федерације Русије Андреј Кириленко није заборавио пријатеље из Републике Српске и Бањалуке.

Приликом гостовања Кошаркашког клуба инвалида Врбас на турниру у Казању искориштена је прилика да се уруче признања за предсједника Републике Српске Милорада Додика, премијера Радована Вишковића, министрицу финансија Зору Видовић, градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића као и за предсједника ККИ Врбас Маринка Умичевића. Ова признања уручио је бивши руски кошаркаш Фједор Лихолитов. 

- Захвалан сам Кириленку од кога смо добили позив за учешће на турниру у Казању. Велико му хвала и у име предсједника Додика, премијера Вишковића, министрице Видовић и градоначелника Станивуковића. Поносан сам на ова признања и велико ми је срце што смо дошли у Русију и наставићемо и даље да сарађујемо и играмо турнире како у Бањалуци исто тако и овдје у Казању. У изјави коју сам дао овдашњим медијима видио сам сузе код појединаца који нису вјеровали колико ми из Републике Српске волимо братски народ Русије - рекао је Умичевић. 

Први човјек ККИ Врбас уручио је пригодне поклоне за Андреја Кириленка. Уз екипу био је Ранко Тепавчевић који је већ 15 година у Казању гдје обавља врло важне и одговорне послове, те су и њему поклоне уручили Умичевић и Биљана Недић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана