Кашћелан: Задовољан сам учинком на турниру

Д.Д.
Кашћелан: Задовољан сам учинком на турниру

ШИРОКИ БРИЈЕГ – Кошаркаши Борца враћају се са балона у Широком Бријегу са половичним учинком. У седмом колу Бањалучани су савладали ТФТ 66:65, тако из Херцеговине долазе са побједом и поразом.

Екипа Зорана Кашћелана је у првом дијелу имала и плус 16, али је у наставку ривал успио да се врати и у финишу опасно запријети. Ипак на крају Бањалучани су били мирнији у завршници.

Код побједника, најефикаснији су били Амсал Делалић и Џо Плезент са по 13 поена, док се на другој страни истакао Алејн Луис са 16.

-Задовољан сам побједом,честитаo бих момцима. Два потпуно различита полувремена. У првом смо потпуно контролисали игру добром одбрaном. У другом полувремену ТФТ je боље одреаговао ми се нисмо придржавали плана, знали смо да имају квалитетних индивидуаланца. Наша рјешења у нападу нису била за похвалу али смо славили у неизвјесној утакмици. Треба бити реалан,кад се погледа комплетна утакмица заслужили смо да славимо. Похвале и ТФТ који се није предавао. Ово су типичне утакмице у балонима . Толико изненађења се дешава, осцилација, то даје драж АБА 2 лиги . Идемо задовољни са овог балона са учинком 1-1. Вјерујем да ћемо се ускоро и комплетирати и да ћемо имати  више играча на располагању и самим тим да пружамо боље партије- рекао је тренер Борца Зоран Кашћелан.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана