Кашћелан: Надам се бољој партији у другом мечу финала

Милан Зубовић
Кашћелан: Надам се бољој партији у другом мечу финала

БАЊАЛУКА – Кошаркаши Борца желе да поправе утисак из првог меча против Игокее и да одиграју пуно бољи меч у другом дуелу финалне серије првенства БиХ.

Управа Борца је још раније одлучила да ће овај дуел имати и хуманитарни карактер па ће приход ићи за лијечење Весне Шипке. Бањалучани због тога позивају навијаче да учествују у овој хуманој акцији и при томе подрже још младе кошаркаше

Тренер Зоран Кашћелан истиче да очекује реакцију своје екипе након пораза.

-Драго нам је што имамо прилику да одмјеримо снаге са АБА лигашем. Разлика у квалитету је велика, направили смо добру анализу првог меча и очекујем да ћемо бити бољи у другом мечу. Игокеа је велики изазов, али момци имају мотив да дају све од асебе. Надамо се пуно бољој партији и да можемо доћи у ситуацију да дођемо до тријумфа и покушамо да изборимо побједу којом би продужили финалну серију –истакао је тренер Кашћелан.

Центар Душан Танасковић такође истиче да сви са нестрпљењем очекују други меч како би поправили утисак из првог дуела.

-Показали смо у Купу БиХ да можемо да играмо са њима. У прошлом мечу смо подбацили у нападу и морамо да одиграмо пуно боље и да спријечимо њихову транзицију и трчање. Надамо се подршци навијача и позивамо их да дођу у што већем броју да нам пруже подршку а уз то да покажемо хуманост и помогнемо лијечење Весне Шипке- истакао је млади кошаркаш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана