Какав је поклон добио Пешић након потписивања уговора

Танјуг
Какав је поклон добио Пешић након потписивања уговора

БЕОГРАД - Потпредсједник Кошаркашког савеза Србије (КСС) Филип Сунтурлић уручио је данас симболичан поклон селектору националног тима Светиславу Пешићу - маркер и таблу.

Пешић је данас промовисан као стари/нови селектор Србије. Он је са КСС потписао уговор до 30. септембра 2025. године уз могућност продужења сарадње.

-Величина српске кошарке одлучила је да представља Србију на великим такмичењима, да настави развој српске кошарке у сегменту у којем најбоље познаје. Захвалност у име српске јавности, свако ко се осећа Србином, у моје име лично, сви дугујемо Пешићу. Да би знали шта значи реч тренер, морате да имате некога као што је Пешић. Ако сви играчи који су били под њим желе да он настави своју активност и ако ми сви желимо да буде ту, онда то нешто значи - рекао је Сунтурлић на конференцији за медије.

Нова поглавља ћемо причати у наредном периоду и мислим да ће она да буду врло добра и одлична за даљи развој српске кошарке. Замолио бих да пратите ову нашу причу, да информишете јавност, као што је рекао селектор, да се испуни дворана, да се направи позитиван вајб како би млади рекли, додао је потпредсједник КСС.

-А ми сви који будемо радили, даћемо свој максимум, да они могу да раде и стварају резултате. До њих да би се стигло, треба да идемо дан по дан, да пренесемо страст према кошарци на паркет. Као што је било лепо са медаљом у Паризу, да се осећамо тако и даље. Играчи и тренер су они који нас данас чине срећним. Надам се лепим стварима у будућности. Када се играчи доводе, потписују се дресови, а њему, Карију ћемо поклонити таблу и маркер - истакао је Сунтурлић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана