Јовановић: Меч против Партизана најтежи у сезони

Д.Д.
Јовановић: Меч против Партизана најтежи у сезони

ЛАКТАШИ – Кошаркаши Игокее вратили су се у игру за пласман у плеј-оф у регионалној АБА лиги. Екипа тренера Владе Јовановића након серије побједа гостује у Београду код лидера Партизана (понедјељак 20 часова).

Црно-бијели су изборили пласман у ТОП 8 фазу Евролиге, док је екипа из Лакташа опет у игри за доигравање. У досадашњих 11 мечева у регионалном такмичењу у Београду гости су славили два пута.

-Честитам екипи Партизана на успјеху и пласману у ТОП осам што је сјајна ствар, не само за њих већ и за АБА лиги и српску кошарку. За нас ово није најлакша већ најтежа утакмица јер играмо са најтежим ривалом који је у фантастичној форми. Јако моћно у нападу гдје имају чак 47 посто за три поена. Поред тога имамо и кадровских проблема, тако да је питање да ли ћемо имати десет играча за меч. Нисмо тренирали ове седмице како треба и мораћемо да импровизујемо и надам се да ћемо поред снаге ривала да одиграмо добар меч – рекао је Јовановић.

Кошаркаш Ненад Неранџић сматра да ће меч са „црно-бијелима“ бити прави тест за екипу.

-Очекује нас напоран и тежак меч против једне од најбољих екипа у Европи. Дуел за нас долази у правом моменту након четири побједе да видимо  гдје смо у односу на тим који је изборио Топ осам фазу Евролиге и игра у сјајној форми- истакао је кошаркаш Игокее.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана