Јорготелис: Тренутно не размишљамо о Петрушеву

Г.С.
Јорготелис: Тренутно не размишљамо о Петрушеву

ПИРЕЈ - Помоћник Јаниса Сферопулоса Василис Јорготелис је разговарао са веб радијом КС Грчке (ЕОК) и дотакао се ситуације са Филипом Петрушевим.

Црвена звезда у овим моментима снаге одмјерава са Олимпијакосом у Пиреју, а Јорготелис је објаснио ситуацију са Филипом Петрушевим.

„Почетком љета кад смо градили списак он нам је окупирао мисли. Пошто није пронађена златна средина да дође, да ли потпуно или на позајмицу, нисмо ту опцију држали као нешто што је извЈесно. Тренутно не размишљамо о томе, покушавамо да припремимо тим као да Петрушев неће бити дио њега, али би његов долазак свакако био додатни квалитет“, рекао је Јорготелис.

Прокоментарисао је и ремонт Партизана пред нову сезону, рекавши да су прошлогодишњи неуспјеси и те како имали утицаја.

„И то је био разлог. Дербији у Србији су као у Грчкој. То је нешто што их је очигледно натјерало да потпуно промјене списак и оду на нешто потпуно ново и другачије у односу на прошлу сезону. Трудим се да не размишљам толико о томе шта други људи раде. Желим да вјерујем да смо „изградили“ јак тим, који ако буде играо како желимо, могли бисмо да остваримо своје циљеве. Тренутно смо усредсређени на оно што радимо и како ћемо да радимо што је могуће боље“, закључио је Јорготелис.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана