Јокићев нови трипл-дабл, изједначио се са Леброном на вјечној листи

ГС
Foto: Taнјуг/AP

Кошаркаши Денвера уписали су и четврти тријумф на старту нове НБА сезоне, савладавши на свом терену екипу Јуте џеза са 110:102. Никола Јокић остварио и други трипл-дабл у сезони - 27 поена, 10 скокова и 11 асистенција.

Шампион НБА лиге, екипа Денвер нагетса, остварила је и четврту побједу у исто толико одиграних утакмица у новој сезони, а у "Бол арени" савладана је екипа Јуте 110:102.

Никола Јокић, који је проглашен за играча недјеље у Западној конференцији НБА лиге, поново је био најбољи појединац утакмице, а српски центар уписао је и други трипл-дабл у сезони, пошто је уз 27 поена имао и 10 скокова и 11 асистенција.

Истовремено, Јокићу је то био и 107. троструки-двоструки учинак у НБА лиги, чиме се на четвртом мјесту вjечне листе изједначио са Лeброном Џејмсом и Џејсоном Кидом.

Нагетси су суверено дошли до тријумфа против Џеза, контролисали су резултат током цијеле утакмице - већ у првој дионици стекли су двоцифрену предност и нису је испуштали до краја.

Гости у у посљедњој четвртини у два наврата прилазили на минус пет, али су Нагетси у сваком тренутку имали спреман одговор, предвођени сјајним Јокићем и на крају су дошли до новог тријуфа, без пораза у новој сезони.

Поред Јокића, у екипи Мајкла Мелоуна истакли су се Арон Гордон са 21 поеном и Џамал Мари са 18 поена и 14 асистенција, док је у екипи Јуте Лаури Марканен убацио убацио 27 поена и 14 скокова.

Денвер је први на табели Западне конкуренције са максималним учинком 4-0, док је Јута на 13. позицији са скором 1-3.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана