Јокић због своје велике љубави не штеди вријеме и новац, појавио се у Напуљу и све изненадио

ГС
Foto: Tviter

Најбољи свјетски кошаркаш и шампион НБА лиге Никола Јокић изненадио је све појавивши се на престижној утрци коња у Напуљу, гдје је учествовао и његов љубимац.

 Јокић, након освајања НБА шампионске титуле, не штеди ни вријеме ни новац на своју велику љубав - коње. Одмах је тако пожурио у родни Сомбор, а онда и Суботицу, гдје је његово грло побиједило на престижној утрци.

Са коњичким тркама није планирао стати па је тако изненадио и италијанске медије, али и гледатеље на стази у Агнану, гдје се јуче одржавао "Grand Prix Citta di Napoli Filly".

Ријеч је о утрци аутохтоних трогодишњих женки гдје је учествовао и један од коња из његове ергеле под називом Емилy Пан. Јокићево грло јахао је џокеј Алесандро Гоциадоро, али је завршило тек на седмом мјесту, далеко иза побједнице.

Ипак, сам Јокићев долазак учинио је много на популарности утрке у Агнану па су се чак изненадили и италијански медији, али и организатори који су видјели Јокића како хитро стиже на југ Италије, упркос томе што је имао јако мало слободног времена овога љета.

Јокић је љубитељ коња од рођења.Током каријере уложио је велики новац у куповину расних грла.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана