Јокић: Вулвси су прављени да нас победе

Б92
Јокић: Вулвси су прављени да нас победе

Послије епске борбе у седам утакмица са Минесота Тимбервулвсима, окончана је владавина Денвер Нагетса у НБА лиги.

Нагетси су у серији са Вулвсима изгубили чак три утакмице на свом паркету у Денверу, понижени и са 43 разлике у Минеаполису, а у мечу одлуке су успјели да испусте чак 20 поена предности.

Није им помогла ни још једна импресивна партија МВП-ја сезона Николе Јокића са 34 поена, 19 скокова и седам асистенција.

Упркос сјајној статистици, Јокић се мучио против Вулвса који су против њега слали чак тројицу сјајних високих играча – годинама једног од најбољих дефанзиваца лиге Рудија Гобера, ол-стар центра Карл-Ентонија Таунса и Наза Рида.

"Мислим да су прављени да нас победе. Погледајте њихов састав. Имају практично два Ол-стара, вероватно два члана најбољег одбрамбеног тима сезоне. Мајк Конли је вероватно најпотцењенији играч лиге", рекао је Јокић.

Јокић је промашио осам од десет шутева за три поена у седмој утакмици. Имао је подршку само од Џамала Мареја који је убацио 35 поена, али 24 у првом полувремену уз 4/12 за три поена.

"Од клупе за резерве, преко шестог играча сезоне. Они су једини тим који може да ради буквално све. Могу играти и са ниском и са високом петорком", закључио је Јокић.

Вулвси ће у финалу Запада играти против Далас Маверикса. У финалу Истока састаће се Бостон Селтикси и Индијана Пејсерси.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана