"Јокић третира НБА као посао од девет до пет"

Б92
"Јокић третира НБА као посао од девет до пет"

Амерички новинар Роб Паркер и некадашњи НБА кошаркаш Антионио Денијелс су водили занимљив разговор о Николи Јокићу.

Денвер је поражен од Минесота Тимбервулвса са 115:70 у шестој утакмици полуфинала Запада, плеј-офа НБА лиге.

То је навело критичаре да коментаришу како су Јокић и његов тим прецијењени.

"Ту је разлика, када кажеш да ће Денвер да изгуби и писати о Јокићу. Да ли знаш колико људи зове твој 'Сириус XМ' шоу, када Денверу иде лоше и прича да је Јокић прецијењен", рекао је Денијелс и наставио:

"Тим Денвер Нагетса је прецијењен. Они знају, да он није толико добар. Имали су лак посао прошле године у плеј-офу. Они покушавају само да га дискредитују. Нема дискусије о томе, дефинитивно покушавају да га дискредитију. Ово је најсмјешнија и фрустирајућа ствар о плеј-офу. Прича се мијења тако брзо. Сада је телефон престао да звони, за писање о Николи Јокићу."

Неког морате да окривите за пораз. Нема тима који изгуби и само се прошета уз 'залазак сунца'. Специјално у постсезони. Пласирати се у плеј-оф је у исто вријеме и благослов и клетва, јер када изгубиш отвара се дискусија"

На причу се надовезао водитељ радио емисије Роб Паркер.

"Не волим да причам о томе, али утисак који људи одају јесте да брзо одустају. Причао си о томе. Освојили су шампионат прошле сезоне. Сада су изгубили двије утакмица и чекају. Нема ту неке филозофије", рекао је Паркер и додао:

"Они не би вољели да он буде најбољи играч. Он се не уклапа у све што је НБА. Дошао је овдје, третира то као посао од 9 до 5, као да ради и не може да дочека да сезона буде готова. Не може да дочека да се врати у своју земљу, да се ужива у животу и дружи се са коњима. Он није дио овога. Њега није брига за ове ствари. Не занимају га друштвене мреже и остали људи", рекао је Роб Паркер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана