Јокић се жалио судијама и добио искључење, Денвер ипак славио

ГС
Јокић се жалио судијама и добио искључење, Денвер ипак славио

ЧИКАГО - Денвер нагетси савладали су Чикаго булсе 114:106 у "Јунајтед центру", иако је Никола Јокић искључен крајем првог полувремена због расправе са судијама.

Послије славља дан раније у Атланти, Нагетси су имали ново гостовање већ наредне ноћи у Чикагу.

Јокић се жалио да га је имењак Вучевић фаулирао приликом полагања на други обруч. "Џокер" је добацио пар ријечи замерким судијама приликом враћања у одбрану. Прошао је готово цијели напад Булса док се није чуо судијски звуждук за техничку Николи Јокићу. То је била и искључујућа за најбољег играча НБА шампиона, преноси РТС. Јокић је на минут до краја првог полувремена завршио меч са четири поена, девет скокова и шест асистенција.

Тај моменат је помогао на мобилизацији Нагетса, који су успјели да тимског игром остваре нову побједу. Предност ни у једном тренутку није прешла у руке домаћина.

За Денвер на том дуелу није било ни Џамала Марија, тако да је Реџи Џексон завршио као најефикаснији са 25 поена. Мајкл Портер Џуниор је стао на 17, а икс-фактор је био руки Џулијан Стротер са 16 поена. Ерон Гордон је био свестран са 14 поена, седам скокова и шеста асистенција.

Коби Вајт је био први стријелац Булса са 27 поена. Никола Вучевић је одиграо одлично са 26 поена и 16 скокова.

Денвер је четврти на Западу са 16-9, изнад су Минесота са 17-5, Оклахома сити са 15-7 и Далас са 15-8. Нагетсима слиједи повратак кући и сусрет са Бруклином.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана