Јокић се појавио на прослави кошаркаша, снимљен у ноћном клубу (VIDEO)

ГС
Јокић се појавио на прослави кошаркаша, снимљен у ноћном клубу (VIDEO)

БЕОГРАД - Спектакуларан дочек кошаркаша Србије одржан је синоћ, а касно у ноћи појавила се и највећа звијезда српске кошарке Никола Јокић, који није био на Свјетском првенству.

Београд је на фантастичан начин дочекао сребрне кошаркашке са Свјетског првенства, златне баскеташе, те Новака Ђоковића, који је освојио УС Опен и тако повећао рекорд на 24 Гранд Слам титуле. Била је то незаборавна ноћ за све који су стигли на прославу, а онда су се српски спортисти запутили у ноћни клуб “Национална класа” на Ушћу. Ту им се придружило потпуно неочекивано име.

Иако није наступао на Свјетском првенству јер, како је саопштено, није био у стању ментално издржати притисак, најбољи играч НБА лиге Никола Јокић појавио се у пратњи своје супруге. Услиједило је славље до касно у ноћ. Камере су снимиле Јокића како без мајице плеше и слави успјех својих саиграча.

Када је сама прослава у питању, најуспјешнији тенисер свих времена Новак Ђоковић је поручио како ниједна нација на свијету нема дух какав имају спортисти из Србије. И Ђоковић је био у ноћном клубу у друштву Јокића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана