Јокић: Повратили смо свој ритам, знамо да ће пета утакмица да буде најтежа

Танјуг
Foto: Танјуг/ АП

МИНЕАПОЛИС- Кошаркаш Денвера Никола Јокић изјавио је данас да је његов тим заслужено победио Минесоту и истакао да ће наредни меч против Тимбервулвса у полуфиналу плеј-офа Западне конференције НБА лиге да буде најтежи, преносе амерички медији.

Кошаркаши Денвера побиједили су јутрос у гостима екипу Минесоте резултатом 115:107  у четвртом мечу полуфинала плеј-офа Запада и изједначили на 2:2 у серији.

Минесота је водила 2:0 у серији, али су кошаркаши актуелног шампиона НБА лиге остварили двије побједе у гостима. Полуфинале се игра на четири победе.

"Мислим да је физикалност највећа разлика у односу на прве две утакмице, парирамо им у том смислу, чак их и надмашујемо. Играмо мало паметније. Мислим да немамо толико изгубљених лопти, не дајемо им могућност да трче и да дају лаке поене, одбрана нам је веома добро. То је то, вероватно", рекао је Јокић на конференцији за медије.

Јокић је меч завршио са 35 поена, седам скокова и седам асистенција.

"Контролисали смо утакмицу. Био је један важан период крајем друге четвртине када смо направили 8:0 за 25 секунди и са седам направили 15 разлике. Са тих 15 разлике смо све време контролисали утакмицу и привели је крају. Пета утакмица је у Денверу, покушаћемо да одбранимо домаћи терен", додао је српски кошаркаш.

Наредни меч биће одигран за два дана у Денверу.

 "Знамо да ће пета утакмица бити најтежа утакмица у нашим животима, тако ћемо се и спремити. Чак и пре почетка серије, мислио сам да ће бити интересантна серија. У прве две утакмице су нас убрзали, нисмо играли своју игру, а сада смо повратили свој ритам", додао је Јокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана