Јокић открио ко је највећи заводник у репрезентацији Србије (ВИДЕО)

Мондо
Јокић открио ко је највећи заводник у репрезентацији Србије (ВИДЕО)

Кошаркаши Србије се дружили на припремама и открили једни о другима детаље које многи нису знали.

Они се припремају за Олимпијске игре 2024 у Паризу и проводе дане у Старој Пазови у одличном расположењу. Чланови националног тима су стали пред таблу са занимљивим, лексиконским питањима и имали су задатак да открију доста тога једни о другима. Очекивано, Никола Јокић је стао пред њу и дао одговоре на многа питања, мада му није пријало када су рекли да је он "највећа спавалица".

"Ко је мене изабрао да сам највећа спавалица? Друже, па ја не спавам!", брецнуо се Никола на саиграче и утицао да се у то поље ипак налијепи слика Василија Мицића. И остали се нису бунили када је Богдановић ставио баш Васу у то поље, јер је очигледно да плејмејкер Србије воли да добро одмори.

Ко је највећи заводник? Тим-менаџер Небојша Илић залијепио је у то поље сличицу Алексе Аврамовића, који му је пружио руку уз ријечи "Јеси ти луд, докторе?", а онда је Јокић пришао и залијепио у то поље сличицу Богдана Богдановића. Други такође нису имали примједби на то, иако Богдану није било баш драго да се то снима. "Немој бре!", викао је капитен, али је сличица остала на мјесту.

Ко би могао да се изгуби на путу до терена? Алекса је поново ту стао крај табле и рекао "То сам ја, гарант". Ко има највеће шансе да закасни на тренинг? Центар Србије Душан Ристић је без размишљања ту залијепио сличицу Дејана Давидовца и рекао "Па, то је најлакше питање".

Богдан Богдановић, капитен репрезентације, означио је Николу Јокића као "ноћну птицу", а највише шанси да запјева испред утакмице дате су Вањи Маринковићу. Даље, као играча који би промашио ријечи химне саиграчи су означили Уроша Плавшића, дебитанта, а Филип Петрушев је репрезентативац код кога су највеће шансе да ће се увијек наћи нешто слатко.

Јокић се тада још једном вратио пред таблу и открио свима да је Никола Милутинов "краљ плесног подијума", док је Алексеј Покушевски означен као "стенд-ап комичар". Музичка звијезда репрезентације је Огњен Добрић, а Василије Мицић је додао да најзаразнији осмијех у екипи има Никола Јовић.

Највеће шансе да обује двије различите чарапе саиграчи су дали Марку Гудурићу, Огњен Јарамаз је проглашен за играча са најљепшом фризуром, а као главног кувара Филип Петрушев је "нацртао" Алексу Раданова.

Погледајте видео-снимак лијепог дружења српских репрезентативаца, који увјерава да у тиму влада одлична атмосфера пред свима најдражи дио припрема - званичне припремне утакмице.

"Орлови" ће прву одиграти у петак, против Француске у Лиону, а послије тога ће у Абу Даби, гдје ће наредне недјеље играти против Аустралије и Сједињених Држава. Олимпијске игре почеће 28. јула, утакмицом против селекције САД у Лилу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана