Јокић одбрану титуле почиње против Лејкерса: Познат датум почетка НБА лиге

Г.С.
Јокић одбрану титуле почиње против Лејкерса: Познат датум почетка НБА лиге

Кошаркаши Денвер Нагетса у одбрану титуле шампиона НБА лиге започеће 24. октобра пред својим навијачима, а противник ће им бити Лос Анђелес Лејкерси.

Познати новинар Шамс Чаранија  тврди да ће, осим споменутог дуела у Колораду, првог дана играти Голден Стејт Вориорси и Финикс Санси.

Нагетси, предвођени Николом Јокићем, прошле сезоне су освојили први шампионски прстен у хисторији клуба, а у репризи финала Западне конференције угостиће Лејкерсе с Леброном Џејмсом. Подсјетимо, Денвер је почистио „Језераше" са 4:0 у тој серији.

С друге стране, Вориорси ће се састати с појачаним Сансима, које предводе Кевин Дурант и Девин Букер, а који су овог љета потписали Бредлија Била. 

Чаранија је детаљно описао и утакмице које је НБА резервисала за Божић, који увијек представља дуеле највишег нивоа. Тако ће се 25. децембра одиграти ново издање легендарног ривалства између Лејкерса и Бостон Селтикса. Тог дана на распореду су још утакмице:

Њујорк Никс – Милвоки Бакс, Мајами Хит – Филаделфија Севентисиксерс, Финикс Санс – Далас Маверикс и Денвер Нагетс - Голден Стејт Вориорс. 

Други инсајдер Марк Стајн пренио је да ће Виктор Вембањама, први пик овогодишњег НБА драфта, дебитовати у најјачој лиги свијета 25. октобра против Даласа. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана