Јокић: Коњичке трке и базен док чекамо следећег ривала

Г.С.
Јокић: Коњичке трке и базен док чекамо следећег ривала

Лидер Денвер нагетса Никола Јокић зна чиме ће се занимати док чека ривала у финалу Запада.

Нагетси су се побједом 125:100 у шестом мечу против Финикс санса пласирали у финале Запада. Никола Јокић је уписао трипл-дабл од 32 поена, 12 асистенција и 10 скокова.

Импресивно отварање меча и 30 разлике на полувремену подсјетили су на претходни дуел у ком су Нагетси такође били надмоћни. Јокић је у изјави послије меча навео да су став из пете пренијели у шесту утакмицу.

- Ово није непријатељско окружење по нас. Знали смо шта можемо да очекујемо. Имали смо исти став као на домаћим утакмицама. Агресивност и избор добрих шутева - рекао је Јокић.

Кентејвијус Колдвел-Поуп је био врло значајн од играча улоге са 21 поеном.

- Он је шампион, освајао је прстен. Зна шта да чини да би се победило. Игра одличну одбрану, погађа шутеве, врло је важан по нас - истакао је Јокић.

Денвер чека бољег из дуела Лејкерса и Вориорса. У тој серији Лејкерси воде 3:2, мада се може очекивати и седма утакмица. “Џокер” зна како ће попунити вишак времена.

- Гледаћу трке коња мојих пријатеља у Италији. бићу са породицом. Надам се да ће бити сунчано, па да се опуштам у базену - закључио је Никола Јокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана