Јарамаз: Црно-бели дрес ми увек добро стоји

Милан Зубовић
Foto: ВЕЛИБОР ТРИПИЋ

БАЊАЛУКА - Повратник у редове Партизана Огњен Јарамаз у двије контролне утакмице показао је да ће бити велико појачање за чету Жељка Обрадовића наредне сезоне која ће бити препуна искушења.

Након двије године поново ће носити црно-бијели дрес и навијачи му кажу да му сада много боље стоји него раније.

- Мислим да ми увек добро стоји и лепо се осећам у њему - насмијао се Јарамаз давајући одговор.

Као плејмејкер сугерисао је неке ствари које су се дешавале на утакмици са Турк Телекомом коју су добили са 75:71.

- Добра је ствар што смо победили и везали другу победу на овом турниру. Недопустиво је да имамо осцилације какве смо имали и да са плус 18 дођемо у неизвесну завршницу. И даље је припремни период тако да имамо времена да исправимо те ствари и радићемо на томе. Лично, добро се осећам за ову фазу док тимски морамо да подигнемо наш ниво игре у одбрани и нападу чему служе припремне утакмице. Имамо још времена за то и сигуран сам да ћемо то урадити - рекао је Јарамаз.

Имао је само ријечи хвале за играње на терену Националног тениског центра Републике Српске у Бањалуци.

- Први пут играм на отвореном терену не рачунајући оно кад сам био клинац. Тада је било на бетону сада је на паркету и лепо је. Занимљиво, фино мада се треба навикнути јер су мало другачије околности. Публика је овде увек сјајна и задовољство је да играм. Додуше, у затвореном простору буде ватреније због акустике, али увек је пуно и лепо је играти - нагласио је Јарамаз.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана