Испливао снимак "окршаја" Јокићеве браће са холивудском звијездом! Прозивали славног Џека Николсона

ГС
Испливао снимак "окршаја" Јокићеве браће са холивудском звијездом! Прозивали славног Џека Николсона

На друштвеним мрежама појавио се снимак вербалног окршаја Јокићеве браће са славним холивудским глумцем Џеком Николсоном након трећег меча финалне серије Запада између Лос Анђелес Лејкерса и Денвера.

Денвер је саладао Лејкерсе на гостовању и повео са 3:0 у финалној серији, а Страхиња и Немања Јокић су са Николином супругом Наталијом уживо у Крипто арени испратили велики тријумф Нагетса.

Највернији фанови центра Денвера изузетно емотивно сваки тренутак меча, а после великог тријумфа Страхиња и Немања су одлучили да "пецну" најпознатијег навијача Лејкерса - славног глумца Џека Николсона.

Најпре је познати амерички новинар Вик Ломбарди открио да су након меча пале прозивке између браће Јокић и славног глумца, а сада се појавио и снимак који потврђује његове речи.

На снимку се јасно може видети како се Немања и Страхиња препуцавају са легендом Холивуда. У једном моменту Немања је уз осмех и опсовао Николсона, док је Страхиња махао верном фану Лејкерса уз ријечи:

"Видимо се следеће године".Након њихових прозивки Николсон је бесан напустио дворану, што је потврдио и новинар Ломбарди, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана