Игокеа зауставља низ "студената"

Милан Зубовић
Игокеа зауставља низ "студената"

ЛАКТАШИ - Треће коло АБА лиге доноси дуел Игокее и Студентског центра који ће у суботу од 17 часова одмјерити снаге у Лакташима.

Биће то друга утакмица Игокеа на домаћем терену  након сусрета са Црвеном звездом на премијери и тешко извојеване побједе на гостовању код Сплита.

Екипа из Подгорице игра у одличној форми на почетку такмичења. Уписала је двије побједе,  додуше против Сплита и Задра, али је велике могућности најавила тријумфом против Партизана у финалу АБА суперкупа. Игокеа се узда у традицију јер до сада није поражена на свом терену од "студената", а састали су се само два пута.

- Очекује нас утакмица против веома квалитетне екипе која је можда у најбољој такмичарској форми од свих тимова у АБА лиги. Феноменално су одиграли АБА Суперкуп и наставили са добрим партијама у прва два кола. Види се да су дуго са истим тренером и препознаје се његов рад, кошаркашки су писмени у нападу и одбрани, правили су паметну доселекцију тако да играју сјајну тимску кошарку. Биће захтевна утакмица у сваком смислу за нас што ће тражити добру концентрацију да одговоримо овим што смо припремили. Надам се да ћемо играти тако, односно да будемо чврсти и агресивни у одбрани и да ту прву утакмицу после победе у прошлом колу одиграмо на прави начин - рекао је тренер Игокее Владимир Јовановић.

Дугогодишњем члану Игокее Марку Јошилу биће ово пети сусрет са "студентима" у дресу екипе из Александровца.

- Чека нас тешка и изазовна утакмица против Студентског центра с обзиром да су играчи тог тима дуго заједно и имају континуитет резултата. Добро се познају, уиграни су и сигурно да неће бити лако одбранити домаћи терен. Наравно, јако смо мотивисани да дођемо до друге победе ове сезоне поготово након славља у Сплиту и сада желимо да направимо тријумфални низ. Верујем да ће сви моји саиграчи дати максимум те да ће то бити довољно за победу - истакао је Јошило.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана