Игокеа задржала једног од најталентованијих играча Србије

Дарко Драгичевић
Игокеа задржала једног од најталентованијих играча Србије

ЛАКТАШИ - Огњен Радошић, један од најталентовањих српских кошаркаша, потписао је први професионални уговор са КК Игокеа м:тел.

Огњен Радошић стигао је у редове прије три године и свој таленат брусио је кроз омладинске селекције клуба.Био је члан генерације која је освојила ФИБА Лигу шампиона за јуниоре, а тада је у финалу убацио 26 поена. Омладински је репрезентативац Србије коју је предводио и као капитен. Иако је имао понуиде из најквалитетнијих тимова  Србије одлучио се да своју каријеру граду управо у Игокеи.

-Добре ствари не треба да се мијењају, а Игокеа је моја кошаркашка кућа. Ово је идеална средина за развој младих кошаркаша и уопште се нисам двоумио. Драго ми је што су у клубу препознали мој рад и на мени је сада да наставим да се доказујем. Ово је, за мене, велики корак напријед и радујем се новим изазовима. Формула за успјех је јасна и само напорним радом могу да напредујем. Од великог значаја је и подршка старијих саиграча који се труде да својим савјетима утичу на мој развој. Даћу све од себе да оправдам повјерење и да помогнем екипи да прави још боље резултатеИгокеа, рекао је Радошић након потписа уговора.

Игокеа  је већ година позната по раду са младима о чему свједоче и успјеси у ФИБА лиги шампиона

-Огњен је својим понашањем на и ван терена и односом према тренингу и кошарци прави примјер како за све младе играче. Драго нам је што остаје у Игокеи и то је уједно још један доказ доброг рада у нашем клубу који је одавно познат по томе да је средина која поклања велику пажњу развоју младих кошаркаша. Огњен је стасао у нашем омладинском погону, а тек ће да покаже сву раскош свог талента на великој сцени., рекао је Радивојевић.

Огњен Радошић рођен је у Београду 26.маја 2006.године, висок је 197 цм и игра на позоцији бека. Поникао је КК Беко, а из КК Визура је стигао у КК Игокеа м:тел за коју је прошле сезоне одиграо и прве сениорске минуте.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана