Игокеа тражи излаз из резултатске кризе

Д.Д.
Игокеа тражи излаз из резултатске кризе

ЛАКТАШИ – Игокеа ће у премијерном мечу 15. кола АБА лиге на свом паркету дочекати Сплит (17 часова) са жељом да прекине црну серију. Наиме екипа из Лакташа је доживјела пет пораза у низу од тога три у регионалном такмичењу.

Владимир Јовановић, тренер Игокее има тежак задатак да поново посложи све елементе игре након што промјена које су имали у клубу. Екипу су напустили Немања Гордић, Зоран Николић, Никола Танасковић и Стефан Муди.

Због тога је екипа још у фази стварања и расподјеле нових улога у тиму.

-Очекује нас утакмица на домаћем терену против веома квалитетне и у доброј форми екипе Сплита. Они су у последњем колу направили велику побједу, у гостима, против Студентског центра на начин који није лако побиједити, вратили су се са -19, погодили шут у последњој секунди што им даје велико самопуздање. Поправили су многе ствари , та доселекција коју су урадили, довођењем Шортера и Саливена, се показала као добра. Они су у овом тренутку озбиљан противник за све екипе. Ми играмо на домаћем терену, желимо да се дижемо у сваком кошаркашком смислу, имамо одређене измјене у ростеру. играмо код куће и даћемо све од себе да на крају будемо задовољни-истакао је тренер Владимир Јовановић.

Огњен Станковић, играч Игокее вјерује да његова екипа може до веома значајне побједе.

-Очекује нас тешка утакмица са екипом Сплита након пораза од Црвене звезде. Ми требамо изаћи на терен сконцентрисани и са великом енергијом, да дамо свој максимум како бисмо ту утакмицу побиједили.- истакао је млади плејмејкер.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана