Игокеа и Мега у матине термину

ГС
Игокеа и Мега у матине термину

БЕОГРАД - Ново тешко гостовање је пред кошаркашима Игокее, који ће данас играти против Меге од 12 часова у шестом колу АБА лиге.

Екипа из Александровца има три побједе и два пораза, а великим тријумфом у прошлом колу против Цедевита Олимпије показала је снагу и квалитет те да је у стању да бори са свим тимовима. Пораз од Хапоела Холона у Лиги шампиона током седмице мало је пореметио атмосферу, јер се на том мечу крилни центар Страхиња Гавриловић повриједио раме па се више није враћао у сусрет. Након додатних љекарских прегледа установљено је да не мора на операцију, али ће бар мјесец провести ван тренажног процеса.

С друге стране Мега је на скору 4-1, а први пораз уписала је у прошлом колу на гостовању код Сплита. Екипу са клупе предводи некадашњи помоћни тренер Игокее Марко Бараћ, док је један од главних играча и доскорашњи члан Александровчана Коста Кондић.

Парови, субота: Партизан - Крка (19), Задар - Црвена звезда (20), Цибона - Дубаи (21). Недјеља: Мега - Игокеа (12), Борац - Сплит (16), Цедевита Олимпија - Будућност (18), Спартак - Морнар (20). Понедјељак: Студентски центар - ФМП (18).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана