Игокеа гостује у другом колу АБА лиге

М. З
Игокеа гостује у другом колу АБА лиге

ЛАКТАШИ - Прву побједу ове сезоне у АБА лиги кошаркаши Игокее покушаће да остваре у Сплиту против истоименог противника у другом колу регионалног такмичења.

Премијерни меч ове рунде на распореду је вечерас од 18 часова, а након пораза у првом колу од супер јаке Црвене звезде екипа из Александровца сада ће имати противника по мјери. На свом четвртом гостовању у овом далматинском граду тражиће трећу побједу против некадашњег троструког шампиона Европе који сада није ни блиједа сјенка сјајног тима. Сплићани су такође поражени у првом колу, а бољи од њих био је подгорички Студентски центар.

- Очекује нас врло захтевна утакмица против екипе Сплита. У првом колу су пружили јако добру партију против Студентског центра који је можда и у најбољој форми након освајања АБА Суперкупа. Имају квалитетног тренера и направили су веома добар тим. Мораћемо да пружимо доста бољу партију него што је то био случај против Звезде, а ако тако буде имаћемо разлога да се задовољни вратимо из Сплита - рекао је тренер Игокее Владимир Јовановић.

Добру партију против Звезде пружио је Марко Јеремић који је тада убацио 15 поена и сматра да је његов тим фаворит у Сплиту.

- Сигурно да нас очекује изузетно тешка утакмица против екипе Сплита и на нама је да се фокусирамо на своју игру. Мислим да смо на папиру боља екипа, али то треба да докажемо на терену. Морамо да поправимо неке ствари које су изгледале веома лоше у првој утакмици, да одиграмо јаку одбрану и будемо ефикасни у транзицији - нагласио је Јеремић.

Остали парови другог кола, петак: Мега - Борац (20). Субота: Морнар - Будућност (19). Недјеља: Крка - Партизан (16), Црвена звезда - Цедевита Олимпија (19.30). Понедјељак: Студентски центар - Задар (18), Цибона - ФМП (20).

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана