Игокеа гостује Студентском центру у 16. колу АБА лиге: За прекид црног низа

М. З.
Игокеа гостује Студентском центру у 16. колу АБА лиге: За прекид црног низа

ПОДГОРИЦА - Пред кошаркашима Игокее је тежак испит у 16. колу АБА лиге, јер гостују Студентском центру против којег ће тражити повратак на побједнички колосијек.

Серију од четири пораза покушаће да прекину у Подгорици од 21 ча­с, а Александровчани су славили у првом дијелу сезоне против “студената” док су им побједе однијели Цибона, Мега, Црвена звезда и Сплит у посљедња четири кола. Дјелимично, то је посљедица одласка неколицине играча. Екипу су напустили центри Зоран Николић и Никола Танасковић као и плејмејкер Стефан Муди те Немања Гордић који дуго времена није ни био у саставу. Тумбања у екипи донијела су поразе, али је екипа имала времена од 4. јануара да се одмори и уигра.

- Играмо против талентоване екипе која је направила једну измјену у тиму. Отишао је Камењаш што се осетило у игри, јер имају два пораза иза себе. Ипак, имају пуно нападачких опција, млади су, талентовани, потентни у нападу и није лако играти против њих у гостима. С друге стране, имали смо времена да тренирамо и да се спремимо током ове седмице и поред свих познатих промена које смо претрпели у тиму. Покушаћемо да будемо добро концентрисани, испоштујемо неке ствари које припремамо и будемо конкурентни у већем делу утакмице - изјавио је тренер Игокее Владимир Јовановић.

Остали парови, субота: Морнар - Задар (17). Недјеља: Мега - ФМП (12), Крка - Будућност (17), Црвена звезда - Борац (19.30), Студентски центар - Игокеа (21). Понедјељак: Цибона - Партизан (18). Сплит - Цедевита Олимпија (играно у петак).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана