Игокеа гостује код Борца: Титула или мајсторица

ГС
Игокеа гостује код Борца: Титула или мајсторица

БАЊАЛУКА - Друга утакмица финалне серије плеј-офа Лиге шест БиХ између Борца и Игокее биће одиграна вечерас од 18 часова. Екипа из Александровца води са 1:0 у серији која ће бити играна на двије побједе па има шансу да у "Борику" стигне до своје десете титуле шампиона. Први меч добила је поеном разлике баш као што је изгубила од истог ривала на свом терену у Лиги шест. 

- Чека нас друга утакмица финалне серије против Борца у "Борику". Прву смо срећно добили јер смо истрајали до краја и успели у намери да ту утакмицу добијемо. За другу утакмицу треба екстра напор и екстра инспирација неког играча да би успели да победимо. Добро се познајемо, изненађења неће бити - поручио је тренер Игокее Марко Цветковић. 

Кошаркаш Марко Јеремић нада се да ће титулу одбранити већ у другом мечу.

- Чека нас добро познат противник. Прву утакмицу смо победили иако смо били мало нервозни и надам се да ћемо другу утакмицу добро одиграти. Анализирали смо меч, знамо где смо грешили. Борац је добра екипа која је показала да игра са великом енергијом са јасним циљем како да нападају и шта да бране. Верујем да ћемо у овој утакмици бити много паметнији и да ћемо ову серију завршити већ данас - рекао је Јеремић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана