Игокеа домаћин Цедевита Олимпији: За крај црне серије

ГС
Игокеа домаћин Цедевита Олимпији: За крај црне серије

ЛАКТАШИ - Серију од три пораза у свим такмичењима кошаркаши Игокее покушаће да прекину данас од 17 часова против Цедевита Олимпије на свом терену у петом колу АБА лиге.

Екипа из Александровца са три побједе отворила је сезону (двије у АБА, једна у Лиги шампиона), а потом везала три пораза. Сада ће тражити искупљење против тима који као и она има по двије побједе и пораза на регионалном плану. Љубљанчани су током љета промијенили тренера и диригентску палицу преузео је искусни Звездан Митровић који није на најбољи начин отворио АБА лигу јер је везао два пораза након чега су стигле двије побједе са чим жели да настави и у Лакташима. Црногорском стручњаку гостовање у Лакташима није страно, јер је долазио прошле године са Галатасарајем на турнир поводом 50 година Игокее. С друге стране у Еврокупу су уписали три побједе и пораз па су у рангу са водећим екипама своје групе.

Традиција је на страни гостију који су у лакташима славили четири пута уз два тријумфа домаћина који је прошле сезоне одиграо добру утакмицу, али су на гостовању доживјели тежак пораз.

У осталим мечевима петог кола састаће се, петак: ФМП - Цибона (19). Субота: Морнар - Борац (17), Сплит - Мега (19). Недјеља: Дубаи - Спартак (17), Задар - Партизан (19), Крка - Студентски центар (21). понедјељак: Будућност - Црвена звезда (19).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана