Херцеговци међу "орлићима"

Милан Зубовић
Foto: ABA LIGA

На списку селектора У20 репрезентације Србије Ненада Чанка нашла су се два кошаркаша из Републике Српске, обојица из Хрцеговине, Билећанин Вук Бошковић члан бањалучког Борца и Невесињац Никола Радовановић из земунске Младости.

Они ће проћи припреме за Европско првенство које ће од 8. до 16. јула бити одржано у Ираклиону.

Окупљање је 5. јуна у Београду, а припреме ће бити на Дивчибарама. - Лијепа шанса за доказивање и позив ми веома годи те представља велики подстерек да наставим са још јачим радиом.

Сам позив је велика прилика за доказивање и долази као награда за рад ове, али и претходних година у Игокеи и Борцу.

Играње за репрезентацију велика је част за сваког спортисту посебну за неког ко је млађи. Ово је велика ствар и потрдићу се да се нађем међу 12 одбраних играча који ће наступити на првенству. Ништа од овог не би било да није тренера и саиграча којима дугујем много тога - рекао је Бошковић за "Глас Српске".

Чанак је позвао сљедеће играче: Михаило Петровић (Борац Ч), Никола Шарановић (ФМП), Чедомир Матић (Слобода), Стефан Стефановић, Никола Петојевић (Динамик), Марко Вукчевић, Данило Лабовић (ОКК Београд), Матија Вучић (Раднички 1950), Филип Станојевић (Војводина), Стефан Дабовић (Раднички КГ), Филип Бранковић (Лимбург), Лука Паунов (Гран Канарија), Матија Белић, Богдан Зимоњић и Видан Дроњак (САД).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана