Хапоел јак за Игокеу

Милан Зубовић
Хапоел јак за Игокеу

СОМБАТЕЉ - Други пораз у Лиги шампиона ове сезоне уписали су кошаркаши Игокее од којих је бољи био Хапоел Холон резултатом 92:82, у трећем колу групне фазе.

Већи проблем од пораза може представљати повреда Страхиње Гавриловића с краја првог полувремена када је повриједио раме и више се није враћао у игру.

Степен повреде и колико ће дуго паузирати биће познато након додатних љекарских прегледа. А то прво полувријеме Игокеа је одиграла доста добро. Већином је била у предности која је неколико пута износила и по шест поена разлике, а онда је услиједио невјероватан пад у трећој четвртини.

Почетак другог полувремена обиљежила је лоша игра Игокее у нападу када дуго времена није поентирала, а Хапоел је направио серију 19:0.

То је практично одредило даљи ток меча у којем су гости дали све од себе да стигну предност, али нису успјели у томе, иако су пред крај пришли на четири поена заостатка.

Најбољи у тиму Ненада Стефановића био је Драган Милосављевић са 18 поена, док су по 15 додали Сакар Аним и Брајс Џонс који је додао седам аситенција, а Терел Картер имао је 13 поена и 11 скокова. У редовима израелског тима који своје домаће утакмице игра у мађарском Сомбатељу због ратних дешавања у земљи предњачили су Идан Залмансон и Дакари Такер са по 16 поена док је медан мање дао Маркус Бингам.

У сљедећем четвртом колу исти ривали састаће се у Лакташима, а та утакмица на распореду је 6. новембра. Прије тога, Игокеа ће у недјељу од 12 сати гостовати код Меге у АБА лиги.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана