Губили су 24 разлике, а онда се десила магија: Невјероватан тријумф Партизана

ГС
Губили су 24 разлике, а онда се десила магија: Невјероватан тријумф Партизана

Када је на семафору у 13. минуту стајало 15:39 мало ко је могао да помисли шта ће се десити на крају меча Партизан - Макаби! А, десило се чудо. Тачније, десио се Партизан! Луда, најлуђа икад побједа црно-бијелих. На крају Партизан - Макаби 88:79.

Невјероватно је ријеч која најбоље описује оно што смо видjели ове вечери у Арени. Макаби је играо у потпуном трансу прво полувријеме. Повео је 16:0, Партизан је после пет и по минута убацио тек прве поене, преноси Курир спорт.

Дjеловало је да су гости дошли до побједе већ почетком другог квартала када су отишли и на плус 24 (у индексним поенима тада је било 0:54). Али, тако нису мислили храбри изабраници Жељка Обрадовића.

Доужер је држао црно-бијеле колико толико у животу. Фалило му је још расположених саиграча. Онда се појавио чудесни Нанели! Почео је да решета из свих позиција па се разлика констатно топила... Арена је прокључала послије тројке Нанелија која је донијела изједначење - 60:60.

Услиједило је закуцавање Ледеја уз фаул које је донијело прво вођство Партизану (67:64)! Као у трансу играо је српски клуб у тим моментима. Подршка са трибина била је невјероватна и нико више није сумњао у побједу.

Чак ни када је феноменални Нанели искључен због друге техничке није било дилеме. Доужер је одиграо најбољи од момента када је обукао црно-бијели дрес. Био је фантастичан свих 40 минута! Убацио је 23 поена, а пратио га је Нанели са 20 поена.

Најбољи меч у сезони одиграо је Урош Трифуновић који је убацио осам поена уз пет скокова.

Послије ове побједе Партизан има скор 11 поена уз 10 пораза.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана