Горан Сладојевић након славља над Слободом: Младост иде добрим путем

М. З.
Горан Сладојевић након славља над Слободом: Младост иде добрим путем

МРКОЊИЋ ГРАД - Великани редом падају у Мркоњић Граду и то у драматичним завршницама. Након Босне, Младост је срушила и Слободу резултатом 86:85 у шестом колу Лиге БиХ.

Тројком Бранислава Пауновића 13 секунди прије краја домаћин је повео са 86:85, да би четири секунда прије краја Исмет Сејфић промашио два слободна бацања и славље Мркоњићана могло је да почне.

- Велика је ово побједа за нас с више аспеката, а највише због самопоуздања јер Младост сигурно иде добрим путем. Очекивано, утакмица је била изузетно тешка. Иако смо водили добрим дијелом утакмицу, пали смо у једном тренутку и губили с 13 поена разлике након чега смо се вратили што ме посебно радује, јер је екипа показала карактер и није се предала. Завршница је била драматична. Прво смо промашили четири слободна бацања, изгубили лопту, они повели с два поена разлике, ми дали тројку за вођство и стрепили када је Сејфић изводио слободна бацања која срећом по нас није погодио - рекао је тренер Младости Горан Сладојевић.

Харун Хусеинпашић с 20 поена био је најбољи код Младости, док је Ђорђе Алексић убацио 15 поена.

- У стварању смо новог тима, јер су нам од прошле сезоне остали само Алексић, Дејан Ћуп и Давид Марковић. Много је нових играча који би требало да се уиграју. Остали смо без Американца Закарија Њукирка који се није уклопио тако да тражимо квалитетно појачање - изјавио је Сладојевић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана