Горан Сладојевић: Битан тријумф за нас

М.З.
Горан Сладојевић: Битан тријумф за нас

ГРУДЕ - Нову сезону Лиге БиХ кошаркаши Младости отворили су на сјајан начин, јер су славили у гостима код Посушја убједљивим резултатом 99:70.

Стефан Митровић са 16 поена био је најбољи код Мркоњићана, 15 је додао Ђорђе Алексић, а по 13 Матија Поповић и Лука Андрић.

- Ово је веома битна побједа за нас на почетку првенства. Током припрема имали смо проблема у ростеру, али повратком Матије Поповића те ангажманом Стефана Митровића и Рајана Картера створили смо екипу која је конкурентна већини тимова. Имали смо 15-20 дана да се “утегнемо” и добро смо дјеловали против екипе Посушја која је на овом мечу била без неколико повријеђених играча. На турниру у Доњем Вакуфу видјели смо како играју и спремили се за њих. Иако смо енергетски јако добро кренули, они су били бољи у првој четвртини и водили са десетак поена разлике. Ипак, наставили смо са нашом игром и до краја полувремена се вратили у меч и повели па смо до краја само увећавали разлику - рекао је тренер Младости Горан Сладојевић за “Глас Српске”.

Његова екипа ће у наредном колу угостити дебитанта у Лиги Бих Мостар.

- Мостарци су убједљиво поражени у првом колу од Радничког из Горажда па морамо бити опрезни јер ће они сада жељети искупљење - навео је Сладојевић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана