Фудбалери Радника претплаћени на ремије

Дарко Пашагић
Фудбалери Радника претплаћени на ремије

ЗЛАТИБОР - Шампион Прве лиге Републике Српске и повратник у премијерлигашко друштво бијељински Радник наставио је са неријешеним исходима у припремним утакмицама.


Послије ремија са бањалучким Борцем (0:0) и тузланском Слободом (1:1) изабраници Велибора Ђурића у првом контролном мечу на Златибору играли су неријешено против Јединства из Бијелог Поља (1:1). Стријелац јединог поготка за Бијељинце био је Милорад Албијанић.

- Иако су резултати у контролним утакмица мање важни као да смо претплаћени на ремије. За сада играмо веома чврсто у одбрани и надам се да ћемо такав приступ имати и у првенству. Надам се да ћемо се ускоро и офанзивно појачати и онда ћемо сигурно бити убојитији - нагласио је стратег Бијељинаца.

Утакмица је одиграна по веома високој температури, а Ђурић је задовољнији игром у првом полувремену него у наставку сусрета.

- Екипа која је играла првих 45 минута у потпуности је оправдала очекивања. Међутим није све било како треба у другом дијелу меча. Очекујем од фудбалера који уђу да задрже ритам из првог полувремена, а то се овог пута није десило. Видјело се у прве три контролне утакмице да равномјерно распоређујем минутажу на све играче и сви имају једнаку прилику да покажу колико су близу или далеко од идеалне поставе - наставио је Ђурић.

По његовим ријечима новајлије у редовима Бијељинаца за сада су се добро уклопиле.

- Моја тренерска филозофија се не разликује пуно од оне других тренера, а пошто се ради о искусним играчима, они се лако уклапају у мој систем рада. Још једном ћу поновити да нам је свима циљ да што прије комплетирамо екипу, а оно што нам у овом тренутку недостаје су играчи у офанзивној линији. Ту мислим на крилне играче, офанзивне везне, али и класичне нападаче - рекао је Ђурић.

Жеља свих је да овај дио припремног периода на Златибору максимално буде искоришћен.

- Ето одмах дан послије утакмице имали су тренинг релаксације, данас ћемо имати два тренинга, као и сутра. Већ у сриједу нас очекује нова провјера против Мачве из Шамца. Морамо дане до почетка првенства максимално искористити, јер смо сви свјесни каква нас искушења очекују када почну битке за бодове - додао је Ђурић.

Састав

Радник је сусрет против црногорског прволигаша Јединства из Бијелог Поља почео у саставу: Лакић, Васић, Гаврић, Павловић, Вељкић, Крајишник, Сантрач, Азис, Албијанић, Дошло, Круз. У другом полувремену су ушли: Самуровић, Сивац, Јањић, Јосиповић, Перишић, Ристановић, Амиџић, Субашић, Лошић, Чамџић, Кленпић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана