Финале плеј-офа за кошаркашице: Орлови нишане и титулу

М. З.
Финале плеј-офа за кошаркашице: Орлови нишане и титулу

БАЊАЛУКА - Главну битку за титулу шампиона БиХ кошаркашице Орлова започињу у суботу од 20 часова. Противник у финалној серији плеј-офа биће им Бановићи са којима су ранијих сезона водили велике битке.

Након исцрпљујуће три утакмице полуфинала против актуелног шампиона Плеј офа Бањалучанке су стигле да се одморе и спремне дочекују први меч. Шампион ће бити екипа која прва стигне до три побједе док Орлови имају предност домаћег терена, а до сада су само једном били шампиони БиХ.

- Кажу да је прва утакмица најтежа с психолошке стране, али смо максимално мотивисани да побједом отворимо финалну серију. Након тешких полуфиналних утакмица знамо да ће сада бити још теже мада смо спремни за нове изазове. За ово смо се спремали током цијеле сезоне коју желимо да украсимо титулом - рекла је тренер Орлова Драгана Свитлица.

Једини пораз у сезони Орлови су доживјели управо од Бановића и то у посљедњем колу.

- Бановићи су се појачали пред плеј-оф и неће доћи да се унапријед предају, већ ће гледати да нас добију на све начине. Појачали су се на позицији центра тако да опуштања нема - додала је Свитлица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана