Филипини “живе” за кошарку: Србија? То је добар тим...

Танјуг
Филипини “живе” за кошарку: Србија? То је добар тим...

МАНИЛА - Кошаркаши Србије имали су данас у Манили прво “дружење” са српским медијима уочи старта Мундобаскета, које је, како јавља извјештач Танјуга протекло у сјајној атмосфери и на обострано задовољство.

Тренинг, рекло би се стандардан, загријевање, тактика и на крају мало шут уз коментар Марка Гудурића: “Добро смо тренирали, слушамо Пешића. Он је стара школа, тешки су тренинзи али слушамо пажљиво”.

Гудурић је,уз Аврамовића, изашао пред медије, а обојица су се захвалили онима који су стигли на Филипине, уз ријечи: “Хвала што нас пратите”.

Добру атмосферу потврдили су и људи из тима који су врло задовољни учињеним до сада. У току дана појавио се и видео снимак на коме селектор Пешић игра стони тенис са Стефаном Јовићем, што је још једна потврда добре хемије у тиму.

Мундобаскет почиње сутра утакмицама Италија - Ангола и Филипини - Доминиканска Република. Чувена “Филипино Арена” према најавама биће крцата јер се на сваком кораку види колико овдашњи народ живи за кошарку.

Гдје год странац прође, Филипинци питају “Одакле сте”, уз осмијех. Када добију одговор да сте из Србије, слиједи увијек исти одговор: “Добар тим”.

Србија први меч игра у суботу против Кине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана