Џејмсов син након мање од три минуте на паркету одлази из Лејкерса

Агенције
Џејмсов син након мање од три минуте на паркету одлази из Лејкерса

ЛОС АНЂЕЛЕС - Прије само неколико дана, у утакмици Лос Анђелес Лејкерса и Минесота Тимбервулвса, догодило се нешто што се никад прије у НБА лиги није догодило. Отац и син, Леброн и Брони Џејмс, наступали су у истом сусрету. Икона лиге Леброн (39) и његов 20-годишњи син заиграли су заједно за састав Лакерса.

Није тај потенцијал

За разлику од оца, који је у својој првој сезони играо уз просјеке од 20.9 кошева, 5.5 скокова и 5.9 асистенција, био руки године и звијезда лиге, Брони није тај потенцијал. Знало се то и прије његовог доласка у лигу у коју је ушао као 55. избор овогодишњег драфта, а видјело се и у предсезонским утакмицама.

Није забио кош у првој утакмици

Одиграо их је шест, добијао 15-ак минута у просјеку и забијао 4.2 коша по сусрету уз лоших 9/37 укупно из игре и још горих 1/12 за трицу. Након што су исписали историју стављајући сина уз оца на паркет, Лејкерси су одлучили да Брони неће попуњавати ростер у свакој утакмици. Тачније, донесена је одлука да дио сезоне проведе у Саут Беј Лејкерсима, филијали клуба која се такмичи у развојној Г лиги.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана