Џејмс након рекорда: Почаствован сам, али волио бих да смо победили Денвер

Танјуг
Џејмс након рекорда: Почаствован сам, али волио бих да смо победили Денвер

ЛОС АНЂЕЛЕС - Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Леброн Џејмс изјавио је данас да је почаствован што је постао први играч у историји НБА лиге, који је постигао више од 40.000 поена, преносе амерички медији.

Кошаркаши ЛА Лејкерса поражени су ноћас на свом терену од Денвера резултатом 124:114 у мечу НБА лиге. Џејмс је почетком друге четвртине забиљежио свој девети поен и стигао до бројке од 40.000 постигнутих поена у НБА лиги.

-Бити први у историји који је урадио тако нешто, то је прилично добра ствар у НБА лиги. Што се мене тиче, најважнија ствар је увијек да се побиједи, мрзим што сам ово урадио у поразу свог тима. Али уживао сам у сваком тренутку - рекао је Џејмс, који је на мечу са Денвером постигао 26 поена.

Он је потом похвалио екипу Денвера.

-Увијек се некако ломи у посљедњој четвртини, у посљедњих шест минута игре. Они проиграју, ми станемо, то може да буде фрустрирајуће - закључио је Џејмс.

Најбољи кошаркаш Денвера Никола Јокић похвалио је игру Леброна Џејмса..

-Задивљујуће је колико година игра на изузетно високом нивоу. И када погледате звезде кошарке сада, ко би стварно могао да га достигне? Тешко је рећи. Можда Ентони Едвардс. Можда Лука Дончић, ако буде играо довољно дуго да уради то. Дивно је делити терене са играчем попут Леброна - истакао је Јокић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана