Душко Ивановић, тренер Црвене звезде: Игокеа озбиљна екипа

Г.С.
Душко Ивановић, тренер Црвене звезде: Игокеа озбиљна екипа

ЛАКТАШИ - Дан прије утакмице са Игокеом кошаркаши Црвене звезде стигли су у Републику Српску. Биће ово 28. дуел два клуба у регионалном такмичењу, а предност је на страни Београђана - 19:8.

- Гостовање код Игокее је тежак почетак сезоне у АБА лиги, против екипе која је одлично формирана, са искусним и добрим играчима. Тим који је попуњен на свим позицијама, са одличним “спот ап” шутерима. Уосталом, показали су у утакмицама током припрема да се ради о врло озбиљној екипи, и чека нас тежак посао. Знам да у Републици Српској има много навијача Црвене звезде и позивам их да дођу и пруже нам подршку у овој утакмици - рекао је тренер “црвено-бијелих” Душко Ивановић.

Капитен Бранко Лазић приступа овој утакмици са великим опрезом.

- Гостовање код Игокее никада није било лака утакмица, посебно сада у околностима када се постепено уигравамо и када ће нам бити потребно време да будемо на нивоу на коме желимо. Игокеа је саставила врло добру екипу у којој је пуно искусних, квалитетних играча, на свакој позицији имају добра решења и нема сумње да нас чека тешка утакмица. Као и сваке године, позивам наше навијаче, а има их заиста много у Бањалуци и Републици Српској, да дођу у што већем броју и помогну нам да кренемо победом у нову сезону - навео је Лазић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана