Дринић посјетио ЖКК Орлови: Подршка трофејним кошаркашицама

ГС
Дринић посјетио ЖКК Орлови: Подршка трофејним кошаркашицама

БАЊАЛУКА- Посланик у Народној скупштини Републике Српске Небојша Дринић посјетио је Женски кошаркашки клуб Орлови чији рад, каже, прати са великим занимањем.

- Бањалука воли спорт и спортом  се бави хиљаду Бањалучана. Женска кошарка заузима значајно мјесто у спортском животу нашег града. Кошаркашице Орлова направиле су велики корак ка врху и пуна подршка за њихов рад и све успјехе - рекао је Дринић.

Предсједник ЖКК Орлови Лука Лугоња захвалио је Дринићу на досадашњој помоћи и успјешној сарадњи која ће се, како је речено, наставити и у будућности.

- Небојша Дринић је пријатељ клуба. Помогао нам је финансијски и омогућио да одемо на такмичење WABA лиге у Подгорици 2022.године гдје смо освојили треће мјесто - испричао је Лугоња.

Орлови су један од најтрофејнијих клубова Бањалуке. Са пет репрезентативки БиХ и три репрезентативке Србије постиже изузетне резултате.

- Немјерљив је значај Орлова за развој кошарке у Бањалуци. Фасцинирају ме кошаркашице које на емотиван и инспиративан начин промовишу кошарку, тимски дух, фер борбу за побједу - нагласио је Дринић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана